Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

 

Vítejte na stránce Apetit veggie! Najdete zde pohromadě všechny vegetariánské a veganské recepty, užitečné informace a články, novinky ze světa zdravé výživy, trendy rostlinného stravování, rozhovory s celebritami a známými blogery, ale také mnoho dalšího.

Apetit veggie! je určen nejen vegetariánům a veganům, ale všem, kteří chtějí vařit a jíst bez masa, zdravě a lehce, ale nerezignovat na tom na skvělou chuť. Apetit veggie - návod na báječné jídlo a spokojený život.

 

Čokoládové pohlazení v podobě lávového dortíku

Představte si, jak zakrojíte do dezertu, který má na první pohled hustou strukturou, a najednou z jeho vnitřku začne téct lesklá, krémová, pomalu se táhnoucí čokoládová hmota. Někteří už určitě vědí, že je řeč o tzv. lávových dortících někdy označovaných také jako fondán. V našem článku vám prozradíme nejen to, kdo lávový dortík vymyslel, ale i postup, díky kterému si tuto světově proslulou čokoládovou delikatesu budete moci připravit u vás doma.

Křupavé chipsy ze slupek? Proč by ne…

Od slupky až po nať. Tak by se dal charakterizovat přístup berlínské iniciativy RESTLOS GLÜCKLICH, jejíž členové přijeli do Prahy předvést na semináři pořádaném v prostorách Minimum Waste, jak uvařit čtyřchodové menu, aby ani drobeček nepřišel nazmar.

Chřestová sezona zahájena!

Chřestová sezona začala letos na apríla. A není to žert.

Příběhy ze Zelené kuchyně

Než se potkali, ona jedla maso, on miloval pizzu a sladkosti. Jaká byla jejich společná cesta ke zdravému vegetariánskému vaření, dokumentuje jejich blog Green Kitchen Stories. Skandinávský pár Luise Vindahl a David Frenkiel dnes kromě blogování, natáčení videí a cestování za jídlem úspěšně prodává po celém světě kuchařky plné zdravých, pestrobarevných receptů. První z nich vyšla nedávno i u nás. Rozhovor s Luise a Davidem vyšel v Apetit veggie! 2/2018. Co se nevešlo do tištěného čísla, si můžete přečíst zde.

Čokoládová pěna z aquafaby

Jde ušlehat sníh bez bílků? Věřte, či nevěřte: bude vám stačit plechovka cizrny. Recept na lehoučkou veganskou čokoládovou pěnu, kterou místo vaječného bílku nadnáší aquafaba, tedy nálev z cizrny, jsme získali od slovenské blogerky a propagátorky rostlinné stravy Barbory Drahovské neboli ReBarbory. Spoustu dalších bezmasých receptů najdete na jejím blogu Rebarbora.blog.

Stránky

Stránky