Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Základy české kuchyně

Základy české kuchyně
sdílet:
10. 7. | Vzpomínáte, jak to vonělo v kuchyni, když babička pekla kachnu? Umíte udělat klasické játrové knedlíčky? Jestli máte rádi českou klasiku, můžete se vydat na kurz na pražkém Žižkově.

Co se naučíte:
různé vložky do polévek (kapání, vaječný svítek, játrové knedlíčky atd.), rajskou omáčku s krupicovými noky, pečenou kachnu s červeným zelím s jablky, rýžový nákyp

Co: Kurz vaření
Kdy: 10. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín