Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zažijte ten nejbarevnější listopad s novým Apetitem! Máme pro vás recepty, články, zážitky i soutěž

Apetit 11/2023
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Zároveň je i naší pozvánkou na 2. Zimní Apetit piknik. V sobotu 11. 11. 2023 se setkáme v nádherných historických prostorách Novoměstské radnice a užijeme si skvělé jídlo, pití na zahřátí i neopakovatelnou atmosféru. Těšíme se na vás!

A co vás čeká na stránkách listopadového vydání?

Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video.

Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem.

Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu.

Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. A Kristína Nemčková se rozepsala o udržitelnosti v kuchyni.

Velká pikniková příloha vám prozradí, na jaké prodejce a program se můžete těšit na 2. Zimním Apetit pikniku. Potkáme se v sobotu 11. 11. v Novoměstské radnici!

Můžete se zapojit do soutěže o pračku a sušičku značky Bosch.

Jak vypadal 1. Zimní Apetit piknik? Mrkněte na video a začněte se těšit!

Skryt pre seznam

TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat lákavé bonusy, nebo ho pořídit s úžasnou slevou. Tento měsíc můžete volit z bonusů v podobě balíčku kosmetiky Manufaktura, Líné kuchařky, Ginu 22 nebo balíčku výrobků Podravka. Ke všem variantám předplatného nyní získáte digitální verzi zdarma.

Skryt pre seznam

Apetit magazín