Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)
22. 5. 2024
Grilování s Podravkou
Podravka
Masové koule na grilu s bazalkovým dipem
Podravka


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Sezona grilovaček už bere za kliku. Posezení u ohně ve skvělé společnosti a s parádním jídlem je zážitek, kvůli kterému netřeba jezdit daleko. Zvládnete ho na zahradě, balkoně nebo třeba na chatě u přátel.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Masové koule

Dip k namáčení

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 692.25 kcal
  • Bílkoviny 70.75 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 37.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pasty Podravka Natur
    Zdroj: Podravka

Autor: Redakce, z vydání Apetit Masové koule na grilu s bazalkovým dipem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Marilyn_and_livers.jpg

V čem Marilyn Monroe předběhla svou dobu? Proč snídala vajíčka v mléce? A kterou zeleninu si nemohla odpustit?

Marilyn Monroe – hvězda filmu Někdo to rád horké a bohyně stříbrného plátna milovala jídlo i vaření. Psala vlastní recepty, které připravovala stále dokola, aby je vypilovala k dokonalosti. Jaký byl její jídelníček? Jedinečný a netypický! A většinu jídel si vařila opravdu sama, přestože si mohla dopřát vlastního kuchaře nebo večeře v restauracích.