Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Karbanátky jedna báseň

Rybí karbanátky s červenou řepou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Překvapivě jednoduchý trik vám dnes přinášíme na téma přípravy karbanátků. Máte je rádi a rodina se po nich může utlouct? Objevují se na vašem stole častěji než jednou za rok a rádi byste je trochu obměnili a překvapili rodinu?

 

Jednoduchá rada. Při obalování vyzkoušejte místo finální strouhanky použít obyčejné ovesné vločky nebo cornflakes. Docílíte příjemné chuti i neobvyklé křupavosti. Stejnou službu vám udělají i bramborové lupínky – samozřejmě předem rozdrcené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč