Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (85x)
17. 9. 2015
Brokolicové karbanátky & šťouchané brambory
Apetit
Brokolicové karbanátky & šťouchané brambory
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (85x)

„Stejně jako my – s láskou a poctivě –, vaří fůra jídelen, jen se o nich neví,“ říká Olga Süsová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň-Bory, od které máme tento recept. Důkazem, že i ve školní jídelně umí paní kuchařky vařit skvělá jídla, jsou tyto brokolicové karbanátky a jako přílohu si připravte šťouchané brambory.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3259 kcal
  • Bílkoviny 139 g
  • Sacharidy 476 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak inteligentně krájet brokolici

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku