„Stejně jako my – s láskou a poctivě –, vaří fůra jídelen, jen se o nich neví,“ říká Olga Süsová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň-Bory, od které máme tento recept. Důkazem, že i ve školní jídelně umí paní kuchařky vařit skvělá jídla, jsou tyto brokolicové karbanátky a jako přílohu si připravte šťouchané brambory.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na brambory
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3259 kcal
- Bílkoviny 139 g
- Sacharidy 476 g
- Tuky 74 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku