0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Karbanátky jedna báseň

Rybí karbanátky s červenou řepou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Překvapivě jednoduchý trik vám dnes přinášíme na téma přípravy karbanátků. Máte je rádi a rodina se po nich může utlouct? Objevují se na vašem stole častěji než jednou za rok a rádi byste je trochu obměnili a překvapili rodinu?

 

Jednoduchá rada. Při obalování vyzkoušejte místo finální strouhanky použít obyčejné ovesné vločky nebo cornflakes. Docílíte příjemné chuti i neobvyklé křupavosti. Stejnou službu vám udělají i bramborové lupínky – samozřejmě předem rozdrcené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit