Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak doladit hmotu na karbanátky

karbanátky
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Máme pro vás jednoduchý tip, jak připravovat dokonalé karbanátky. 

 

Chystáte se péct karbanátky nebo sekanou a nejste si jistí, jestli jste už (nebo dost) solili, případně zda je chuť vyvážená, a přitom nechcete jíst syrové maso? Trochu hmoty opečte na pánvi, ochutnejte a podle toho pak dochuťte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč