0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak doladit hmotu na karbanátky

karbanátky
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Máme pro vás jednoduchý tip, jak připravovat dokonalé karbanátky. 

 

Chystáte se péct karbanátky nebo sekanou a nejste si jistí, jestli jste už (nebo dost) solili, případně zda je chuť vyvážená, a přitom nechcete jíst syrové maso? Trochu hmoty opečte na pánvi, ochutnejte a podle toho pak dochuťte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit