0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 důvodů, proč se přihlásit na Apetit piknik.

5 důvodů, proč se přihlásit na Apetit piknik.
sdílet:
Přihlaste se ještě dnes!

Už zbývá jen týden do konce registrací na Apetit piknik! Ty se definitivně uzavřou 25. 3. 2016.

Pokud stále váháte, zda do toho jít, už nemusíte! Ta zkušenost za to rozhodně stojí! Úžasná atmosféra pikniku vás absolutně strhne a nabije vás pozitivní enegií. Varování! Hřejivý pocit, že lidé jsou z vašeho jídla nadšení, je prudce návykový.

Pokud jste ostřílení piknikoví "veteráni", tak už to všechno víte a vaši přihlášku máme s největší pravděpodobností zaevidovanou v systému. V případě, že tomu tak není, rychle situaci napravte!

Jste-li ale lehce ostývachaví kulináři, kteří nikdy na žádné podobné akci nebyli a stále nemůžete sebrat odvahu se přihlásit, trápí vás asi nejrůznější pochybnosti. Odhoďte je!

Máme pro vás hned několik důvodů, proč se na piknik přihlásit...

 

PROČ SE PŘIHLÁSIT NA APETIT PIKNIK:

  • Nemusíte být odborník z oboru nebo zkušený prodejce a mít profesionální zázemí, můžete to zkusit i coby nadšený kulinář. Takovou šanci jinde nedostanete...
  • Zkusíte si „nanečisto“, jak to vypadá, když chcete své výrobky prodávat třeba na farmářském trhu, pěkně se vším všudy. S veškerými přípravami, náklady na výrobu, dopravou, prodejem i komunikací se zaákazníky.
  • Uvidíte na vlastní oči, jak zákazníci na vaše výrobky reagují a jak jsou s nimi spokojeni. Získáte nanahraditelnou zpětnou vazbu a díky tomu si sami ujasníte, v čem spočívají vaše silné stránky a kde máte případné mezery. Můžete také snadno porovnat, jak si stojíte v konkurenci dalších prodejců.
  • Pokud rádi navštěvujete akce spojené s dobrým jídlem a pitím, možná víte, jaký sortiment na nich zoufale chybí. Teď máte jedinečnou možnost tuto "díru v trhu" zaplnit!
  • Setkáte se spoustou nových lidí se stejným koníčkem a nadšením a užijete si úžasný den. 

 

 

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit