0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 foodblogů k nakousnutí, které ještě nesledujete

sendviče
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Nakoukněte s námi pod pokličku vášnivým kuchařům a milovníkům jídla, které stojí za to sledovat on-line. Představujeme pět neprovařených blogů, jež nás nadchly.

Kublanka

Tak dlouho se jejich příznivci ptali, kdy založí blog, až se manželé Kuba a Blanka rozhodli – ke konci minulého roku přišla na svět Kublanka. Na blogu najdete chutná jídla pro celou rodinu, inspirovaná indickou, italskou nebo i americkou kuchyní. Své si na blogu najdou i milovníci sladkého. Doporučujeme vyzkoušet recept na čokoládový dort s karamelem, šlehačkou a korpusem z máslových sušenek. Kublanku můžete sledovat i na Instagramu nebo na Facebooku.

FoodLover

Pomyslnou cenu za nejosobitější blog udělujeme Tereze Sychrové. Její FoodLover je něco mezi deníkem a kuchařkou, přinášející svým čtenářům reportáže z gastronomických festivalů nebo ze zahraničí a především recepty na úžasné a zároveň jednoduché recepty. Tereza vaří i peče, a i když se nechá inspirovat cizími kuchyněmi, nestydí se pochlubit jahodovými knedlíky. 

Minimalist Baker

Jednoduché jídlo, úžasně dobré. Tenhle blog je super způsob, jak do jídelníčku chutně zařadit neobvyklé suroviny a obohatit si stravu o spoustu zeleniny, ovoce a superčerstvých ingrediencí. Autorce receptů Daně Shultz stačí deset dvacet minut na to, aby proměnila pár surovin v dokonalou večeři nebo hříšnou sladkost. S Minimalist Baker si hrajeme tehdy, když máme chuť otestovat něco veganského nebo raw. Zkuste to taky!

citronáda

Breakfast Club

Aneb Snídáme s láskou je stylový průvodce po snídaňových menu v Praze a dalších větších městech. Blog můžete sledovat i na Facebooku, a tak se třeba stejně jako my dozvědět o pražské Kavárně pod Lipami a o jejich široké nabídce káv, dortů a sendvičů. Přestože do blogu v poslední době nové příspěvky nepřibývají, zůstává pro nás skvělým místem, kde si najít tu svoji snídani.

Veganotic

Na veganském foodblogu Veganotic najdete převážně recepty pro pokročilé. Pokud však hledáte jednodušší jídla, určitě poslouží jako inspirace na úrovni. Zakladatelka Veganotic, slečna Bižu, vaří zdravě a nechává si záležet i na prezentaci pokrmů (důkaz místo slibů zde). Je i skvělá pekařka – ostatně přesvědčte se sami u jejího receptu na veganské sněhové pusinky.

cupcakes

 
Autor: nikita.rybova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit