Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jaký byl Apetit na farmářských trzích v Galerii Fénix?

Celozrnný koláč s mákem a jablky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
V sobotu 4. září se slavnostního zahájení farmářských trhů v Galerii Fénix účastnily redaktorky časopisu Apetit a Apetionline.cz. Podívejte se, jak to na trzích vypadalo.

Časopis Apetit se zařadil po bok farmářů a u jeho stánku jste mohli okusit tři koláče, které pekly redaktorky. Recepty vybíraly z první kuchařky Edice Apetit: Koláče. Tuto úžasnou knihu si také ve stánku mnoho lidí koupilo a s oblíbenou redaktorkou Darinou Sieglovou a šéfredaktorkou Hankou Matouškovou se dali do řeči.

Navíc jste od Apetitu mohli dostat tip s receptem, co ze surovin na trhu uvařit. 
Zemědělci a farmáři převážně ze Středočeského kraje zde prodávali ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, domácí uzeniny, koření, mošty, vajíčka, houby, med a také burčák ze Znojemska. Nutno dodat, že spousta stánků měla před polednem vyprodáno.

Kdy příště?

Farmářské trhy se konají v Galerii Fénix každou sobotu. A stánek časopisu Apetit zde bude každou první sobotu v měsíci (příště tedy 2. října 2010).

 

prezentace vína
ochutnávka
food festival
tržiště
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...