Časopis Apetit se zařadil po bok farmářů a u jeho stánku jste mohli okusit tři koláče, které pekly redaktorky. Recepty vybíraly z první kuchařky Edice Apetit: Koláče. Tuto úžasnou knihu si také ve stánku mnoho lidí koupilo a s oblíbenou redaktorkou Darinou Sieglovou a šéfredaktorkou Hankou Matouškovou se dali do řeči.
Navíc jste od Apetitu mohli dostat tip s receptem, co ze surovin na trhu uvařit.
Zemědělci a farmáři převážně ze Středočeského kraje zde prodávali ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, domácí uzeniny, koření, mošty, vajíčka, houby, med a také burčák ze Znojemska. Nutno dodat, že spousta stánků měla před polednem vyprodáno.
Kdy příště?
Farmářské trhy se konají v Galerii Fénix každou sobotu. A stánek časopisu Apetit zde bude každou první sobotu v měsíci (příště tedy 2. října 2010).