Belgické pokrmy a pivní speciály v restauraci Noem Arch

sdílet:
Chcete ochutnat speciality belgické kuchyně? Navštivte brněnskou restauraci Noem Arch, která se rozhodla nabídnout svým hostům pokrmy typické pro Belgii a jejich chutě obratně propojit s belgickými pivními speciály.

Od 5. do 7. října bude pro všechny labužníky připraveno speciální menu, které obsahuje tradiční belgická jídla, jako jsou slávky na mnoho způsobů či bavette steak včetně domácích hranolek, na které jsou Belgičani opravdu hrdí. Jako sladkou tečku vám v restauraci Noem Arch naservírují proslulé belgické pralinky.

Výběr z menu:


  • Salát ‚Estivale‘ s uzeným lososem, artyčoky, olivami a křepelčími vejci
  • Rybí tomatová polévka se čtyřmi druhy rybího masa, špenátem a chlebovými krutonky
  • Špikované dušené králičí stehýnko na pivě a brusinkách, podávané s máslovými bramborami
  • Pečené čerstvé fíky s grilovaným sýrem a portskou medovou redukcí

Co: Speciální menu
Kdy: 5.–7. října 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Info: www.noemarch.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit