Máte v těchto chladných dnech podvědomě chuť na sytá jídla, která zahřejí? Nevíte, jak zpracovat dýni, řepu, kaštany a další suroviny typické pro podzimní sezonu? Vydejte se na kurz vaření. Ochutnáte a naučíte se připravovat pokrmy, které s podzimem skvěle ladí.
Menu kurzu:
- Salát s pečenou dýní a pečenou červenou řepou
- Kaštanový krém s koňakem
- Špíz z kachních jater flambovaný na hruškovici
- Hruškové chutney
- Candát s houbovým ragú a křenovou omáčkou
- Vepřová panenka, kedlubnové zelí a omáčka z černého piva
- Staročeská povidlovka našich babiček
Co: Kurz vaření
Kdy: 14. listopadu 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz