0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chutě a vůně podzimu – kurz vaření

Chutě a vůně podzimu – kurz vaření
sdílet:
Máte v těchto chladných dnech podvědomě chuť na sytá jídla, která zahřejí? Nevíte, jak zpracovat dýni, řepu, kaštany a další suroviny typické pro podzimní sezonu? Vydejte se na kurz vaření. Ochutnáte a naučíte se připravovat pokrmy, které s podzimem skvěle ladí.

Menu kurzu:



  • Salát s pečenou dýní a pečenou červenou řepou
  • Kaštanový krém s koňakem
  • Špíz z kachních jater flambovaný na hruškovici
  • Hruškové chutney
  • Candát s houbovým ragú a křenovou omáčkou
  • Vepřová panenka, kedlubnové zelí a omáčka z černého piva
  • Staročeská povidlovka našich babiček

Co: Kurz vaření   
Kdy: 14. listopadu 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč