Chutě a vůně podzimu – kurz vaření

sdílet:
Máte v těchto chladných dnech podvědomě chuť na sytá jídla, která zahřejí? Nevíte, jak zpracovat dýni, řepu, kaštany a další suroviny typické pro podzimní sezonu? Vydejte se na kurz vaření. Ochutnáte a naučíte se připravovat pokrmy, které s podzimem skvěle ladí.

Menu kurzu:



  • Salát s pečenou dýní a pečenou červenou řepou
  • Kaštanový krém s koňakem
  • Špíz z kachních jater flambovaný na hruškovici
  • Hruškové chutney
  • Candát s houbovým ragú a křenovou omáčkou
  • Vepřová panenka, kedlubnové zelí a omáčka z černého piva
  • Staročeská povidlovka našich babiček

Co: Kurz vaření   
Kdy: 14. listopadu 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit