0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hledáme neobjevené kulinářské hvězdy

Hledáme neobjevené kulinářské hvězdy
sdílet:
Staňte se na jeden den trhovcem a představte své dobroty na kulinářském trhu Apetitu.

Apetit hledá nadšence a neobjevené kulinářské hvězdy, které doma rády vaří, experimentují, vyrábí vlastní marmelády, koláče, pečivo nebo vymýšlí nové recepty a unikátní postupy na pochoutky, kterými obšťastňují své okolí. Hledáme všechny ty, kteří jsou vařením posedlí a žádná překážka pro ně není dost veliká, aby své pokusy nedovedli k dokonalosti.

Vypusťte své dobroty do světa! Pod patronací Apetitu se můžete na jeden den stát trhovcem a své jedlé výtvory prodávat či směnit na kulinářském trhu Apetitu, který pro vás připravujeme. Nabízí se vám tak jedinečná šance ověřit si, jak vaše koláče, marmelády, sirupy, pečivo nebo třeba domácí knedlíky chutnají jiným mlsným jazykům. Na kulinářském trhu Apetit budete moci své výrobky prodávat, ale především můžete někoho zaujmout a získáte cennou zpětnou vazbu přímo od návštěvníků akce. Spolu s dalšími trhovci můžete také soutěžit o nejlepší výrobek, nejlepší zpracovaný stánek/prodejní místo a kulinářského trhovce.

Nehledáme profesionální výrobce, ale začátečníky a kulinářské nadšence, kteří s prodejem svých výrobků nemají žádné zkušenosti.

Chcete se stát na jeden den kulinářským trhovcem a představit své dobroty návštěvníkům na trhu Apetitu? Napište nám na adresu trhy@apetitonline.cz (předmět: ‚Kulinarske trhy‘). V mailu uveďte:
  • Vaše jméno, věk a místo, odkud pocházíte
  • Něco málo o vás (kdo jste, čím se zabýváte)
  • Proč a co rádi vaříte (připojte také fotografii)?
  • Jaké výrobky ze své kuchyně byste chtěli představit na trhu Apetit a proč?

Své odpovědi posílejte do 26. června 2011 na adresu trhy@apetitonline.cz. Po vyhodnocení všech příspěvků vás budeme kontaktovat.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit