Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak uvařit jehněčí, skopové a kůzlečí

Jak uvařit jehněčí, skopové a kůzlečí
sdílet:
2. 4. | Maso mladých zvířat patří k velikonočním svátkům. Těsně před sváteční nedělí a svátečním pondělím se můžete pod odborným vedením zdokonalit v jejich přípravě.

Co se naučíte: na másle smažené kůzlečí medailonky podávané na jarním salátku, jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, grilovaná nakládaná roláda ze skopového pupku a jehněčí či skopové kolínko pošírované na červeném víně. Součástí kurzu je i ochutnávka vín k jednotlivým chodům.

Co: Kurz vaření – jehněčí, skopové, kůzlečí
Kdy: 2. dubna 2010 od 16.30
Kde: Studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč