2. 4. | Maso mladých zvířat patří k velikonočním svátkům. Těsně před
sváteční nedělí a svátečním pondělím se můžete pod odborným vedením
zdokonalit v jejich přípravě.
Co se naučíte: na másle smažené kůzlečí medailonky podávané na jarním salátku, jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, grilovaná nakládaná roláda ze skopového pupku a jehněčí či skopové kolínko pošírované na červeném víně. Součástí kurzu je i ochutnávka vín k jednotlivým chodům.
Co se naučíte: na másle smažené kůzlečí medailonky podávané na jarním salátku, jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, grilovaná nakládaná roláda ze skopového pupku a jehněčí či skopové kolínko pošírované na červeném víně. Součástí kurzu je i ochutnávka vín k jednotlivým chodům.
Co: Kurz vaření – jehněčí, skopové, kůzlečí
Kdy: 2. dubna 2010 od 16.30
Kde: Studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz