Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak uvařit jehněčí, skopové a kůzlečí

Jak uvařit jehněčí, skopové a kůzlečí
sdílet:
2. 4. | Maso mladých zvířat patří k velikonočním svátkům. Těsně před sváteční nedělí a svátečním pondělím se můžete pod odborným vedením zdokonalit v jejich přípravě.

Co se naučíte: na másle smažené kůzlečí medailonky podávané na jarním salátku, jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, grilovaná nakládaná roláda ze skopového pupku a jehněčí či skopové kolínko pošírované na červeném víně. Součástí kurzu je i ochutnávka vín k jednotlivým chodům.

Co: Kurz vaření – jehněčí, skopové, kůzlečí
Kdy: 2. dubna 2010 od 16.30
Kde: Studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?
  • Kvízy

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?

Pochutnáváte si celý advent na vaječném koňaku, od dětí loudíte kousek trdelníku, nemůžete se dočkat silvestrovských chlebíčků a vaším guilty pleasure je krevetový koktejl? Jak vám rozumíme! A pokud si navíc nemůžete pomoct a v každé...
AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...