0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuskus… nebo couscous?

Kuskus… nebo couscous?
sdílet:
22.-27. září | Kuskus je typický pokrm severní Afriky, který se poté rozšířil také do Středomoří. V současné době je i u nás stále populárnější a počítá s ním leckterá dobrá restaurace. Mnoho lidí se mylně domnívá, že jde o obilovinu, ale ve skutečnosti je to miniaturní drobounká těstovina, na přípravu velmi jednoduchá.  V rámci akce proběhne přehlídka šéfkuchařů, kteří se budou snažit poradit si se surovinou co nejlépe, zároveň se účastníci mohou těšit na zajímavý doprovodný program v podobě pouličních komediantů, divadel a koncertů.
CO: Cous Cous Fest
KDE: San Vito lo Capo, Sicílie (Itálie)
KDY: 22.–27. září 2009
Info: www stránky akce
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit