Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuskus… nebo couscous?

Kuskus… nebo couscous?
sdílet:
22.-27. září | Kuskus je typický pokrm severní Afriky, který se poté rozšířil také do Středomoří. V současné době je i u nás stále populárnější a počítá s ním leckterá dobrá restaurace. Mnoho lidí se mylně domnívá, že jde o obilovinu, ale ve skutečnosti je to miniaturní drobounká těstovina, na přípravu velmi jednoduchá.  V rámci akce proběhne přehlídka šéfkuchařů, kteří se budou snažit poradit si se surovinou co nejlépe, zároveň se účastníci mohou těšit na zajímavý doprovodný program v podobě pouličních komediantů, divadel a koncertů.

CO: Cous Cous Fest
KDE: San Vito lo Capo, Sicílie (Itálie)
KDY: 22.–27. září 2009
Info: www stránky akce

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín