0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte světová vína na veletrhu ProWein

Ochutnejte světová vína na veletrhu ProWein
sdílet:
Další ročník veletrhu vína a lihovin ProWein je tady! Koná se od 27. do 29. března v německém Düsseldorfu. Přijeďte i vy vzdát hold dobrému vínu.

Mezi vystavovateli nebudou chybět významné vinařské regiony Evropy, Asie, Ameriky, Afriky i Oceánie. Celkem se přihlásilo 3400 firem, a tak mají návštěvníci jedinečnou příležitost získat přehled o trendech, novinkách a aktuální nabídce světového trhu s vínem. Na veletrh zavítá také téměř 150 vystavovatelů, kteří pěstují ekologická vína.
 
Na veletrhu ProWein 2011 budou přítomni i zástupci firem z oboru lihovin. Milovníci tvrdého alkoholu budou moci ochutnat whiskey, likéry, rum a regionální speciality pálenic. Veletrhu se účastní také prodejci různých delikates a příloh k vínům.
 
Více informací naleznete na www.prowein.de.

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit