Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Opět můžete hodnotit nejlepší české bary

Opět můžete hodnotit nejlepší české bary
sdílet:
Připravuje se druhé vydání průvodce po nejzajímavějších barech v České republice.

Až do 27. června probíhá celostátní hodnocení českých barů Grand Bar. Stejně jako v minulém roce chce anketa přinést ověřené informace a zaručené tipy od nezávislých hodnotitelů z řad nadšených dobrovolníků a barových povalečů. Oznámkovat podniky můžete i vy na www.grandbar.cz/bary. Známkuje se jako ve škole od 1 do 5. Hodnotit můžete kvalitu a výběr nápojů, obsluhu, interiér a atmosféru podniku. Nově je hlasování dostupné také z chytrých mobilních telefonů. Výsledky budou zveřejněny v publikaci Grand Bar 2013 na začátku října tohoto roku.

Organizátoři pro tento rok přidali ještě jednu novinku: „Rozhodli jsme se letos motivovat hlavně mladé lidi, proto jsme vyhlásili soutěž o nejlepší fotografii atmosféry v hodnoceném baru ankety Grand Bar,“ říká zakladatel publikace Pavel Maurer. Jak se do soutěže zapojit, najdete na www.grandbar.cz/soutez.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...