0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o molekulární kuchyni

Přednáška o molekulární kuchyni
sdílet:
16. 6. | Pokud se chcete dozvědět něco nového a vzdělat se, nenechte si ujít přednášku Denise Martina. Vyprávění doplní filmy a fotografie.

Tentokrát ke své přednášce o humoru v gastronomii a nejnovějších světových trendech přizval svého přítele a vědce Ennia Cantergianiho, který podobně jako Hervé This formoval éru slavných mužů světové gastronomie.
Co: Přednáška o gastronomii
Kdy: 16. 6. 2010 od 9.30 (trvá cca 4 hodiny)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 1600 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit