0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o molekulární kuchyni

Přednáška o molekulární kuchyni
sdílet:
16. 6. | Pokud se chcete dozvědět něco nového a vzdělat se, nenechte si ujít přednášku Denise Martina. Vyprávění doplní filmy a fotografie.

Tentokrát ke své přednášce o humoru v gastronomii a nejnovějších světových trendech přizval svého přítele a vědce Ennia Cantergianiho, který podobně jako Hervé This formoval éru slavných mužů světové gastronomie.
Co: Přednáška o gastronomii
Kdy: 16. 6. 2010 od 9.30 (trvá cca 4 hodiny)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 1600 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč