Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o molekulární kuchyni

Přednáška o molekulární kuchyni
sdílet:
16. 6. | Pokud se chcete dozvědět něco nového a vzdělat se, nenechte si ujít přednášku Denise Martina. Vyprávění doplní filmy a fotografie.

Tentokrát ke své přednášce o humoru v gastronomii a nejnovějších světových trendech přizval svého přítele a vědce Ennia Cantergianiho, který podobně jako Hervé This formoval éru slavných mužů světové gastronomie.

Co: Přednáška o gastronomii
Kdy: 16. 6. 2010 od 9.30 (trvá cca 4 hodiny)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 1600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč