Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Proč si zamilovat černý rybíz

camembert zapečený
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bez přemýšlení si vhoďte pár kuliček do pusy. Chuť nabitá sluncem vás ohromí! Stejně tak šťáva, sirup, omáčka i buchta. Černý rybíz se k jídlu hodí víc, než si myslíte.

Navštivte spolu s námi blogerku v kuchyni. Věra Strnadová vám prozradí, proč si zamilovala černý rybíz a proč by neměl uniknout ani vaší pozornosti. Čerstvý černý rybíz je plný vitaminů, poslouží proto jako prevence nachlazení. Díky bohatému obsahu pektinu ho využijete při přípravě marmelád a rosolů. A naprosto nepřekonatelnou stálicí mezi českými moučníky je drobenkový koláč bohatě sypaný černým (a červeným) rybízem. Blogerka Věra vám prozradí recept na svůj oblíbený pečený camembert se sladkokyselou zálivkou z černého rybízu.

Pusťte se do vaření s černým rybízem v červnovém vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...