Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.7/5 Počet hodnocení: 27
Do hodiny Velmi snadné Na cca 1 litr

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2760 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 670 g
Tuky 0 g
Vláknina 70 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Snadné zpracování ovoce v mikrovlnce. Džem je za chvíli hotový.

Suroviny

cukr ½ l

Postup

1

Litr černého rybízu očistěte, propláchněte, osušte. Vložte do dvoulitrové skleněné mísy, přetáhněte plastovou fólií a tu propíchejte.

2

Vařte v mikrovlnce 5 minut na 750 W. Pak rybíz důkladně podrťte šťouchadlem na brambory a pořádně smíchejte s ½ l přírodního cukru. Znovu zakryjte a mikrovlňte ještě 4 minuty, aby směs začala vřít.

3

Promíchejte ji a odkrytou vařte na 750 W 8 minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...