0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.7 / 5. Počet hodnocení: 16
Do hodiny Velmi snadné Na cca 1 litr

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2760 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 670 g
Tuky 0 g
Vláknina 70 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Snadné zpracování ovoce v mikrovlnce. Džem je za chvíli hotový.

Suroviny

černý rybíz 1 l
cukr 0.5 l

1 Litr černého rybízu očistěte, propláchněte, osušte. Vložte do dvoulitrové skleněné mísy, přetáhněte plastovou fólií a tu propíchejte.

2 Vařte v mikrovlnce 5 minut na 750 W. Pak rybíz důkladně podrťte šťouchadlem na brambory a pořádně smíchejte s ½ l přírodního cukru. Znovu zakryjte a mikrovlňte ještě 4 minuty, aby směs začala vřít.

3 Promíchejte ji a odkrytou vařte na 750 W 8 minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit