Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (20x)
12. 7. 2017
Rybízový rosol
Apetit
Rybízový rosol
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (20x)

Rybíz obsahuje dostatek pektinu, takže želíruje bez další pomoci. Sterilováním můžete životnost rosolu ještě prodloužit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 skleničky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 skleničky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 171 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007