Jeden z největších svátků jídla a hojnosti už je za rohem, takže se už ani my nemůžeme dočkat heboučkých mazanců, sladkých beránků a vyladěných nádivek. K Velikonocům patří kromě všemožného mlsání i nadělování koledníkům. Aby vás...
Kvalitních džemů není ve spíži nikdy dost. Už naše babičky o tom věděly své. Pojďte si o ovoce v zavařovací skleničce od značky Schwartau zasoutěžit.
...
Připravuje se stejně snadno jako omeleta, připomíná francouzský quiche a přitom se jedná o italský pokrm. Frittata je snadnou, rychlou a variabilní pochoutkou z vajec, kterou si zamilujete. Poradíme vám, jak si ji připravit i čím frittatu...
Nadýchané japonské lívanečky připomínají suflé lehké jako obláček a doslova se rozplynou na jazyku. Říká se jim fuwa fuwa a v Japonsku platí za oblíbený dezert. Jak je připravit a čím chutnají nejlépe?
...
Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...
Někdy je prostě zapotřebí osladit si den hned ráno. Pokud máte chuť na sladké nebo jen chcete zkusit připravit k ranní kávě něco tradičního či neobvyklého, inspirujte se našimi tipy.
...