
Přebytky rajčat proměňte v úžasně dobrou a všestranně použitelnou omáčku. Dobře sterilované rajčatové sugo si můžete vychutnávat až do příští sezony. Připravíte z něj spoustu snadných jídel jako sendviče či těstoviny. I další úrodu ze zahrady uložte do skleniček a vyměňte je potom s přáteli za jejich domácí zavařeniny. Máme pro vás recept na skvělý rybízový sirup, houby ve vlastní šťávě nebo třeba švestkový kečup. Slunce přeje ovoci, a tak pro vás máme vyladěné dezerty z kyselkavých letních jablek. Díky nim si upečete štrúdl, hraběnčiny řezy, žemlovku, tarte tatin či apple pie tak dobré, že jste lepší nejedli!
Srpnový Apetit potěší i masožrouty. V seriále o mase šéfkuchař Vašek Frič prozradí, jak na vysoký roštěnec. V podobě šťavnatého steaku nemá konkurenci. Nechybí ani pět rychlých letních večeří, se kterými se proletíte světem. A redaktorka Katka Švejdová vám ukáže, jak ze starého chleba vykouzlit dokonalé lahůdky, které zasytí celou rodinu.
Nový Apetit najdete na stáncích od pátku 19. července.