Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip na kurz vaření: jedlé kvítí na talíři

Tip na kurz vaření: jedlé kvítí na talíři
sdílet:
Také jste jako děti vařili z jehličí a plevelu? K této zábavné činnosti se můžete vrátit i jako dospělí a pustit se do opravdových jídel s jedlými planými rostlinami.

Seminář o sběru rostlin a především květů ve volné přírodě pořádá šumavské Nebespán café v sobotu 14. června od 14 do 18 hodin. Cena kurzu je 100 Kč na osobu. Na kurzu se dozvíte, které rostliny z volné přírody jsou jedlé a jak je využít v kuchyni. Program semináře je rozdělený na tři části. V první teoretické části se dozvíte, jaké rostliny nejčastěji ve volné přírodě najdete a kde je hledat, ve druhé části vyrazíte rovnou ven na sběr a nakonec si z bylinek připravíte dobroty k snědku.

Botanickým odpolednem vás provede Jana Vlková, odbornice na jedlé květiny a byliny, která ví vše o jejich praktickém využití v kuchyni i pozitivních účincích na zdraví (a duši).  

Náš tip: Využijte možnost ubytování v místním hotelu Nebespán a zůstaňte na Šumavě celý víkend. Vrátíte se odpočatí a plní energie. Příroda skvěle dobíjí.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč