0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si vlastní sušenky v Biopekárně Zemanka

Upečte si vlastní sušenky v Biopekárně Zemanka
sdílet:
Biopekárna Zemanka opět otevře své dveře zvídavým návštěvníkům a představí novou bezlepkovou řadu křupavých pochoutek.
Den otevřených dveří se v Biopekárně Zemanka koná v sobotu 10. září od 9 do 17 hodin. Pekárnu najdete v obci Oříkov u Sedlčan. Budete si moci prohlédnout, jak provoz pekárny vypadá a co všechno obnáší. Uvidíte, jak se pečou oblíbené biosušenky a biokrekry, a sami si vyzkoušíte jejich výrobu. Seznámíte se s novou bezlepkovou řadou, jejíž přípravu vám vysvětlí Hana Zemanová, autorka oblíbených biokuchařek. Pro mlsaly je připravena také ochutnávka křupavých dobrot ze sortimentu Biopekárny Zemanka. Info na www.biopekarnazemanka.cz


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit