Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychází nový Apetit

Vychází nový Apetit
sdílet:
Ode dneška je v prodeji srpnové číslo časopisu Apetit. Na titulní stranu se tentokrát probojovaly křupavé ciabatty s grilovaným kuřecím masem. Co najdete v srpnovém čísle?

Učíme se od mistra

Roman Paulus vás provede přípravou carpaccia a tartaru z hovězího masa.

 

 

Barbecue u vás na zahradě

Pozvěte si hosty a ohromte je grilovaným jehněčím v řeckém stylu či rozmarýnem vonícími špízy se sýrem a žampiony

 

 

 

 

Tvarohové variace

Dobroty z tvarohového těsta a letního ovoce si zamilujete na první pohled!

 

 

 

 

Koláče ze zahrady

Srpen voní hruškami, jablky, švestkami a borůvkami a byl by hřích toho nevyužít. Pusťte se do úžasných letních koláčů…

 

 

 

 

Apetit: Cena čtenářů 2010

Pojďte s námi vybrat nejlepší výrobky na trhu! Podrobnosti najdete v aktuálním čísle a také ve speciální příloze na Apetitonline.cz.

 

 

 

 

Dále v čísle:

Pánská jízda – tentokrát na rybách, pět večeří od pondělí do pátku, test marinád a ochutnávka tvarohu, test kuchařky s recepty z Provence

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...