Ode dneška je v prodeji srpnové číslo časopisu Apetit. Na titulní stranu se tentokrát probojovaly křupavé ciabatty s grilovaným kuřecím masem. Co najdete v srpnovém čísle?
Učíme se od mistra
Roman Paulus vás provede přípravou carpaccia a tartaru z hovězího masa.
Barbecue u vás na zahradě
Pozvěte si hosty a ohromte je grilovaným jehněčím v řeckém stylu či
rozmarýnem vonícími špízy se sýrem a žampiony
Tvarohové variace
Dobroty z tvarohového těsta a letního ovoce si zamilujete na první
pohled!
Koláče ze zahrady
Srpen voní hruškami, jablky, švestkami a borůvkami a byl by hřích toho
nevyužít. Pusťte se do úžasných letních koláčů…
Apetit: Cena čtenářů 2010
Pojďte s námi vybrat nejlepší výrobky na trhu! Podrobnosti najdete v
aktuálním čísle a také ve speciální příloze na Apetitonline.cz.
Dále v čísle:
Pánská jízda – tentokrát na rybách, pět večeří od pondělí do pátku, test
marinád a ochutnávka tvarohu, test kuchařky s recepty z Provence
V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout.
...
Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....
Ďábelská omáčka, jejíž jméno zná každý milovník pálivých chutí, se více než sto padesát let vyrábí stejným způsobem na stejném místě v Avery Island na jihu USA. Lahvičky s charakteristickou etiketou se tak už dávno staly nedílnou součástí...
Jak vaří a peče Betül Tunc, sledují na Instagramu desítky milionů lidí. Na svém profilu @turkuazkitchen hrají hlavní roli její ruce, svou tvář neukazuje příliš často. Na krátkých videích vznikají vizuálně i chuťově dokonalá díla, na které...