0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychází nový Apetit

Vychází nový Apetit
sdílet:
Ode dneška je v prodeji srpnové číslo časopisu Apetit. Na titulní stranu se tentokrát probojovaly křupavé ciabatty s grilovaným kuřecím masem. Co najdete v srpnovém čísle?

Učíme se od mistra

Roman Paulus vás provede přípravou carpaccia a tartaru z hovězího masa.

Barbecue u vás na zahradě

Pozvěte si hosty a ohromte je grilovaným jehněčím v řeckém stylu či rozmarýnem vonícími špízy se sýrem a žampiony

Tvarohové variace

Dobroty z tvarohového těsta a letního ovoce si zamilujete na první pohled!

Koláče ze zahrady

Srpen voní hruškami, jablky, švestkami a borůvkami a byl by hřích toho nevyužít. Pusťte se do úžasných letních koláčů…

Apetit: Cena čtenářů 2010

Pojďte s námi vybrat nejlepší výrobky na trhu! Podrobnosti najdete v aktuálním čísle a také ve speciální příloze na Apetitonline.cz.

Dále v čísle:

Pánská jízda – tentokrát na rybách, pět večeří od pondělí do pátku, test marinád a ochutnávka tvarohu, test kuchařky s recepty z Provence
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit