Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Seriál o mase: Hovězí pupek

Seriál o mase: Hovězí pupek

Díky seriálu v časopise Apetit objevíte v hovězím pupku další opomíjený kus masa. Výtečně se hodí k omáčkám, ale taky na steak.
18. 7. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Pupek je měkká část hovězího břicha bez kostí. Řezníci v zahraničí ho ještě dál porcují, u nás se většinou prodává v celku. Jde o relativně levné maso, ze kterého lze udělat i báječný steak výrazné chuti. Podle kuchaře Václava Friče je výborný jednoduše grilovaný nebo vařený.

V srpnovém Apetitu najdete recept na hovězí pupek se žampionovou omáčkou a sendvič s flank steakem.

REKLAMA

Přidat komentář