Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: Hovězí pupek

Seriál o mase: Hovězí pupek
sdílet:
Díky seriálu v časopise Apetit objevíte v hovězím pupku další opomíjený kus masa. Výtečně se hodí k omáčkám, ale taky na steak.

Pupek je měkká část hovězího břicha bez kostí. Řezníci v zahraničí ho ještě dál porcují, u nás se většinou prodává v celku. Jde o relativně levné maso, ze kterého lze udělat i báječný steak výrazné chuti. Podle kuchaře Václava Friče je výborný jednoduše grilovaný nebo vařený.

V srpnovém Apetitu najdete recept na hovězí pupek se žampionovou omáčkou a sendvič s flank steakem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč