Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

těstoviny, špenát

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

těstoviny, špenát

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

těstoviny 1 bal
slanina
vývar zeleninový 200 ml
hrášek 300 g
cibule 1 ks
sýr s modrou plísní 150 g
špenát 250 g

cibule,slanina,+200 ml. zel. vývyru+povařit+hrášek+špenát

Autor: jiřina

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit