Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (4x)
18. 7. 2014
Zapečná rajčata se sýrem a olivami
Filipp Romanovski/Unsplash
Rajčata zapékaná s kozím sýrem a olivami
Filipp Romanovski/Unsplash


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (4x)

V receptu spojila své síly čerstvá rajčata a skvělý domácí polotovar, rajská zavařenina. Klasický recept ze Středomoří patří do každé letní kuchyně.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 768.25 kcal
  • Bílkoviny 23 g
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 65.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005

Související články

rajčata

Zásoby na zimu: mražená rajčata

Rajčata jsou nejlepší čerstvá, v okamžiku, kdy právě dozrají. Proto i přebytky zpracujte ve chvíli, kdy jsou tyto plody na vrcholu. V zimě si na nich pochutnáte stejně jako v létě.