< 10 min
4,7
Řecký salát s octem
< 60 min
4,7
Salát Niçoise
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
< 60 min
4,0
Špagety po boloňsku, jak je ještě neznáte
< 45 min
4,6
Salát z quinoy
< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
< 30 min
4,5
Tradiční salát Niçoise
< 90 min
3,9
Kuře po baskicku
< 75 min
4,3
Letní caponata
< 45 min
4,0
Sušenky po italsku
< 45 min
4,4
Rýžový salát s tuňákem
< 45 min
4,5
Zapékané těstoviny s tuňákem
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
< 60 min
4,5
Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou
< 10 min
3,9
Melounový salát s mátou & fetou
< 30 min
3,7
Kostky s rajčaty a sýrem feta
< 30 min
3,8
Středomořský okurkový salát
< 30 min
4,3
Zapečené těstoviny à la gyros
< 30 min
4,8
Špagety alla puttanesca s tuňákem Calvo
> 60 min
3,9
Pečené mumie
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 120 min
4,3
Dušené hovězí po italsku
< 45 min
4,6
Těstoviny ze spíže
< 60 min
4,2
Tuňákové špagety alla puttanesca
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem