Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (18x)
4. 7. 2017
Rostbíf s tatarkou
Apetitonline.cz
Rostbíf s tatarkou
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,4 (18x)

Už jen pohled na krásně růžové plátky rostbífu potěší oko každého labužníka. Sympatický šéfkuchař Miroslav Grusz z MG restaurace má pro vás neprůstřelný recept, díky kterému zvládne připravit tuhle anglickou klasiku i úplný začátečník! Miroslav pracoval s nízkým roštěncem, vysokým zhruba 5cm. Pokud je maso vyšší, marinujte a pečte ho déle. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na rostbíf

Na tatarskou omáčku

Na salát

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6296 kcal
  • Bílkoviny 351 g
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 526 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/7

Červencové číslo je jako obvykle pěkně žhavé! Máme pro vás ty nejlepší recepty na rozpálený gril a tipy na bleskové večeře pro parné letní dny, ale i lehké a křupavé saláty a nejbáječnější ovocné koláče a víkendové snídaně. Vydejte se s námi na výpravu do Brazílie! K Riu de Janeiro budou brzy upírat zrak všichni sportovní fanoušci, s našimi skvostnými recepty plnými chutí, vůní a barev se však na latinskoamerickou notu můžete naladit už nyní... Francouzký koláč clafoutis připomínající naši bublaninu určitě znáte v originálním provedení s černými třešněmi. My vám nabízíme nejen klasiku, ale i varianty s jiným ovocem, a ukážeme vám, že základní myšlenka clafoutisu se dá využít i naslano! Nahlédneme spolu do nové knihy blogerky Elly Woodward Lahodně s Ellou každý den. Její recepty na zdravé snídaně, smoothie, jídla s sebou, bezmasé večeře pro jednoho i hostiny pro přátele si zamilujete stejně jako my. Apetit, napsáno s chutí.