Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rostbíf s pečenou paprikou a rýží
Rostbíf s pečenou paprikou a rýží
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rostbíf s pečenou paprikou a rýží

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1059 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 178 g
Tuky 30 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Šťavnaté hovězí se zeleninou hraje všemi barvami

Související recepty

Suroviny

rýže 200 g
olivový olej 2 PL
na proužky
nakládaná, velká, červená, na poružky
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
pokrájené
500 g
rostbíf

Postup

1

Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte ji teplou. V pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibulku, přidejte kapii nakrájenou na plátky a vše prohřejte. Na závěr osolte a opepřete.

2

Rýži rozdělte do misek, přidejte směs z pánve, rostbíf nakrájený na proužky a vše posypte jarní cibulkou.

NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude maso, druhý den ho nakrájejte a opečte na másle, vmíchejte rýži a zeleninu a prohřejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...