0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rostbíf s pečenou paprikou a rýží

Rostbíf s pečenou paprikou a rýží

Zatím nehodnoceno
Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1005 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 168 g
Tuky 30 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Šťavnaté hovězí se zeleninou hraje všemi barvami

Suroviny

rýže 200 g
olivový olej 2 PL
cibule 1 ks
na proužky
2 ks
nakládaná kápie velká, červená, na poružky
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
pokrájené
500 g
rostbíf
1 Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte ji teplou. V pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibulku, přidejte kapii nakrájenou na plátky a vše prohřejte. Na závěr osolte a opepřete.

2 Rýži rozdělte do misek, přidejte směs z pánve, rostbíf nakrájený na proužky a vše posypte jarní cibulkou.

NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude maso, druhý den ho nakrájejte a opečte na másle, vmíchejte rýži a zeleninu a prohřejte.

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit