Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rostbíf s pečenou paprikou a rýží
Rostbíf s pečenou paprikou a rýží
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rostbíf s pečenou paprikou a rýží

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1059 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 178 g
Tuky 30 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Šťavnaté hovězí se zeleninou hraje všemi barvami

Suroviny

rýže 200 g
olivový olej 2 PL
na proužky
nakládaná, velká, červená, na poružky
sůl
pepř
jarní cibulka 1 svazek
pokrájené
500 g
rostbíf

Postup

1

Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte ji teplou. V pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibulku, přidejte kapii nakrájenou na plátky a vše prohřejte. Na závěr osolte a opepřete.

2

Rýži rozdělte do misek, přidejte směs z pánve, rostbíf nakrájený na proužky a vše posypte jarní cibulkou.

NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude maso, druhý den ho nakrájejte a opečte na másle, vmíchejte rýži a zeleninu a prohřejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...