Šťavnaté hovězí se zeleninou hraje všemi barvami
Suroviny
rýže
200
g
olivový olej
2
PL
cibule
1
ks
na proužky
paprika kapie
2
ks
nakládaná, velká, červená, na poružky
sůl
pepř
jarní cibulka
1
svazek
pokrájené
500
g
rostbíf
Postup
1
Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte ji teplou. V pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibulku, přidejte kapii nakrájenou na plátky a vše prohřejte. Na závěr osolte a opepřete.
2
Rýži rozdělte do misek, přidejte směs z pánve, rostbíf nakrájený na proužky a vše posypte jarní cibulkou.
NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude maso, druhý den ho nakrájejte a opečte na másle, vmíchejte rýži a zeleninu a prohřejte.