0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Španělský ptáček à la chlebíček

Španělský ptáček à la chlebíček

4 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 722 kcal
Bílkoviny 31 g
Sacharidy 66 g
Tuky 36 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Je na vás, jestli si tuhle dobrotu připravíte mezi chleby ve stylu pastrami, nebo si z chleba nakrájíte menší díly, nasucho je opečete a vyrobíte malé chlebíčky. Obě verze jsou skvělé! 

Suroviny

okurky nakládané 6 ks
malé
zakysaná smetana 6 PL
lze nahradit tučnou zakysanou smetanou min.20%
šalotka 2 ks
nadrobno
2 ČL
hruboznná hořčice lze nahradit plnotučnou
sůl
pepř
čerstvě mletý
chleba žitný 8 plátek
lze nahradit tmavým chlebem
200 g
rostbíf na tenké plátky, lze nahradit kvalitní hovězí šunkou
50 g
gothaj kvalitní, na plátky
vejce 2 ks
natvrdo, na plátky

1 Kyselé okurky nastrouhejte nahrubo nebo nakrájejte nadrobno a smíchejte s crème fraîche, šalotkou a hořčicí. Dochuťte solí a pepřem.

2 Směs rozdělte na 4 plátky chleba, na ně rozdělte rostbíf, gothaj a vejce. Přiklopte zbylými plátky chleba a podávejte. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/10

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč