0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SNÍDANĚ podle Marks & Spencer

AD
snídaně
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Budete mít na výběr z mnoha zajímavých možností, od z pufovaného merlíku chilského a čiroku, celozrnných vloček máčených v javorovém sirupu, červených rozinek, kousků pekanových ořechů a sušených malin s mrkvovou šťávou či až po porcovaný fialový čaj s kousky borůvek.

Začněte nový den s miskou , plnou celozrnných obilovin, které Vám doplní hladinu vlákniny. Na výběr je směs ovesných, ječných a špaldových vloček s kousky sušených jablek a mrazem sušených malin, dalším vynikajícím zdrojem vlákniny je kaše ze směsi ovesných vloček, ovesných otrub a sušené čekankové vlákniny.

Trend rostlinného stravování je patrný také v nových příchutích s malinovým aroma, mrazem sušených borůvek, plátků brusinek a kousků malin. V těchto barevných cereáliích najdeme pufovaný merlík, ořechy, ovoce, obilná zrna a vločky – např. z miličky, pekanových ořechů, či dokonce karotky.

Milovníky ovoce uspokojí . Tento vynikající zdroj bílkovin je tvořen jogurtem řeckého typu obsahujícím 0 % tuku a merlíkem chilským a ozdoben zrníčky z granátového jablka, pistáciovými oříšky a sušeným kokosem.

Smoothie, jogurty, cereálie i šťávy Vám dodají ještě více energie, pokud je posypete naší směsí nutričně bohatých . Jsou nabitá živinami a ozvláštní pokrmy neočekávanou chutí, strukturou i barvami.

Čaj nadále zažívá svůj návrat. Na výběr máte z mnoha nových druhů i směsí. Rok 2017 se ponese ve znamení fialové – sytou barvu a osvěžující energii tomuto čaji z M&S propůjčily sladké borůvky. Dáváte ráno přednost studenému osvěžení? Vyzkoušejte naše zastudena lisované šťávy v příchutích jablko, celer, špenát, limetka a koriandr nebo jablko, červená řepa, mrkev, celer, limetka a zázvor.

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit