0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SOUTĚŽ o kurz vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut

Připraveno do 30 minut
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chtěli byste strávit zábavné odpoledne na kurzu vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut? Pět z vás (a váš doprovod) má možnost! Jsou dny, kdy se vám nechce vařit, protože na to nemáte dost času? Nemáte nápady a inspiraci? Chtěli byste ale jíst poctivé, domácí a pestré jídlo?

kuchařka Připraveno do 30 minutPrávě pro vás všechny šéfredaktorka Lucie Kubrová sepsala svou novou kuchařku Připraveno do 30 minut. Abyste si snadné a rychlé vaření beze stresu vyzkoušeli, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem kurz vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut, který se bude konat ve středu 16. 10. od 17 hodin. Vařit se budou recepty z kuchařky a kurzem vás provede skvělý šéfkuchař z národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky pracujícího pod záštitou AKC ČR. Během kurzu se také budete moci seznámit s Luckou Kubrovou, od které si můžete nechat podepsat kuchařku nebo s ní probrat vaše nejoblíbenější recepty. 

Pět z vás může vyhrát místo na kurzu pro sebe a doprovod (tedy vstup 1+1) a kuchařku Připraveno do 30 minut podepsanou autorkou.  

Soutěž byla ukončena. Všem děkujeme za krásné odpovědi. 

Výherci:

  • Nora Libertinová 
  • Klára Sládková 
  • Petra Karešová 
  • Kateřina Lukášová
  • Lenka Spurná


Termín kurzu:

  • 16. 10. od 17 hodin (doba trvání kurzu je cca 4 hodiny)

Místo konání:

  • logo národní zemědělské muzeumNově zrekonstruované Národní zemědělské muzeum v Praze na Letné (Kostelní 44, Praha 7). Kurz proběhne v unikátní expozici Gastronomie, která se skládá ze dvou částí: Dětské gastronomické herny a Gastrostudia. V této moderně vybavené profesionální kuchyni Národní zemědělské muzeum pořádá pod hlavičkou Kulinářského institutu Marie Sandtnerové kurzy vaření pro veřejnost zaměřené nejen na tradiční českou kuchyni. Více informací najdete na www.nzm.cz/pribeh-zemedelstvi-praha/kurzy-vareni. V Gastrostudiu také trénují zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR na tuzemské i zahraniční soutěže.

Kuchařku můžete ihned objednat na obchod.apetitonline.cz.

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
AD
Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  
  • Zajímavosti

Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  

Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...
AD
Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly
  • Lidé a jídlo

Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly

Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin. ...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč