0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SOUTĚŽ o kurz vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut

Připraveno do 30 minut
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chtěli byste strávit zábavné odpoledne na kurzu vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut? Pět z vás (a váš doprovod) má možnost! Jsou dny, kdy se vám nechce vařit, protože na to nemáte dost času? Nemáte nápady a inspiraci? Chtěli byste ale jíst poctivé, domácí a pestré jídlo?

kuchařka Připraveno do 30 minutPrávě pro vás všechny šéfredaktorka Lucie Kubrová sepsala svou novou kuchařku Připraveno do 30 minut. Abyste si snadné a rychlé vaření beze stresu vyzkoušeli, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem kurz vaření s kuchařkou Připraveno do 30 minut, který se bude konat ve středu 16. 10. od 17 hodin. Vařit se budou recepty z kuchařky a kurzem vás provede skvělý šéfkuchař z národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky pracujícího pod záštitou AKC ČR. Během kurzu se také budete moci seznámit s Luckou Kubrovou, od které si můžete nechat podepsat kuchařku nebo s ní probrat vaše nejoblíbenější recepty. 

Pět z vás může vyhrát místo na kurzu pro sebe a doprovod (tedy vstup 1+1) a kuchařku Připraveno do 30 minut podepsanou autorkou.  

Soutěž byla ukončena. Všem děkujeme za krásné odpovědi. 

Výherci:

  • Nora Libertinová 
  • Klára Sládková 
  • Petra Karešová 
  • Kateřina Lukášová
  • Lenka Spurná


Termín kurzu:

  • 16. 10. od 17 hodin (doba trvání kurzu je cca 4 hodiny)

Místo konání:

  • logo národní zemědělské muzeumNově zrekonstruované Národní zemědělské muzeum v Praze na Letné (Kostelní 44, Praha 7). Kurz proběhne v unikátní expozici Gastronomie, která se skládá ze dvou částí: Dětské gastronomické herny a Gastrostudia. V této moderně vybavené profesionální kuchyni Národní zemědělské muzeum pořádá pod hlavičkou Kulinářského institutu Marie Sandtnerové kurzy vaření pro veřejnost zaměřené nejen na tradiční českou kuchyni. Více informací najdete na www.nzm.cz/pribeh-zemedelstvi-praha/kurzy-vareni. V Gastrostudiu také trénují zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR na tuzemské i zahraniční soutěže.

Kuchařku můžete ihned objednat na obchod.apetitonline.cz.

Apetit magazín

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...
Fare la scarpetta: Vytvoř si botu a vytři s ní talíř
  • Poradna

Fare la scarpetta: Vytvoř si botu a vytři s ní talíř

Šťávy a omáčky často zůstanou na talíři jen proto, že není jak dostat do pusy a neporušit hned několik zásad správného stolování. Taková nesnáz ovšem Italy nezastaví. Vezmou kousek bílého pečiva a talíř jím vytřou do sucha. Tento zvyk je...
6 tipů, jak uspořádat zábavnou letní party
  • Jak na to

6 tipů, jak uspořádat zábavnou letní party

Spřádáte plány na následující víkend? Co takhle svolat rodinu či kamarády a uspořádat nezapomenutelnou grilovací party? Chuť domácích burgerů, šťavnatých steaků nebo grilované zeleniny zaručí, že se všichni zúčastnění budou olizovat až za...
Keto dieta a všechno, co o ní potřebujete vědět
  • Zdraví a výživa

Keto dieta a všechno, co o ní potřebujete vědět

Potraviny s označením keto a stejnojmenná dieta jsou momentálně velkým hitem a valí se na nás ze všech stran. Keto propaguje celá řada celebrit a influencerů jakožto rychlý a spolehlivý způsob, jak docílit vysněné figury. Seznamte se s...
Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...

Obchod Apetit