Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tmavá čokoláda nemusí být hořká!

Tmavá čokoláda nemusí být hořká!
sdílet:
Komerční článek - V kvalitní čokoládě s vysokým obsahem kakaa je skryto to nejlepší z vybraných kakaových bobů.

Propagace značky Lindt.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Pro některé milovníky čokolády je však tato chuť už příliš hořká. Proto Lindt představuje novou řadu čokolád Excellence Mild s jemnou chutí.
Pro Excellence Mild vybrali švýcarští Mistři čokolády Lindt prémiové kakaové boby se zvláště jemnou chutí, které procházejí delším zpracováním, aby se přirozená hořkost co nejvíce zredukovala.
Ochutnat rozdíl mezi klasickou čokoládou Lindt s vysokým obsahem kakaa a čokoládou Lindt Excellence Mild může tento týden 10 výherců, kteří obdrží ‚testovací balíček‘ 4 tabulek Lindt Excellence. Stačí zodpovědět správně soutěžní otázku.

Lindt

Soutěž ukončená

Vyhrávají:
Hana Frauenterková
Patrik Kaupe
Zuzana Odvárková
Hana Bartošová
Beata Danešová
Ludmila Janečková
Jana Doktorová
Ivana Šedivá
Pavel Vejvoda
Ludmila Ottová

 

Soutěž potrvá od 2. 5. do 8. 5. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 16. 5. 2011. O výhře Vás budeme informovat emailem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí
  • Lidé a jídlo

Pavel Berky: Teď jsem kuchař, ale móda mi chybí

Pavel Berky každý měsíc testuje jeden z našich receptů, točí k němu postupové video a přidává tipy a triky navíc. Přestože je Pavel uznávaným módním návrhářem, znáte ho spíše ze sociálních sítí jako usměvavého a věčně pozitivního kuchaře. ...