0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte kurz belgické kuchyně se Stellou Artois!

stella artois
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Belgie je proslulá čokoládou, hranolky, ale hlavně pivem. Žádná jiná země snad nenabízí tolik druhů rozličných piv. Ta nejznámější z nich, jako Stellu Artois, už běžně najdete i u nás. Ale slyšeli jste o belgické kuchyni? I když je méně proslulá než francouzská, zaslouží si pozornost. Stella Artois ve spolupráci se školou vaření Chefparade pořádá kurz belgické kuchyně, kterého se můžete zúčastnit i vy! Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Vítěz soutěže vyhrává poukaz pro dvě osoby na kurz belgické kuchyně. Kurz povede v angličtině belgický kuchař Sebastien Hayot a bude se konat v neděli 14. 10. od 11.00 v prostorách školy vaření Chefparade v pražských Holešovicích. Uvaříte si na něm čtyři typicky belgická jídla od předkrmu po dezert a osvěžíte se Stellou Artois při speciálním pivním rituálu.

Další dva účastníci získají výherní balíček s belgickým ležákem Stella Artois ve stylovém ice bucketu neboli kbelíku na led.

A co musíte pro svoji výhru udělat? Předně musíte být starší 18 let. Pokud splňujete věkovou hranici, zamyslete se nad otázkou ve formuláři níže a podělte se s námi o své gurmánské zážitky se Stellou Artois. V odpovědi nemusíte Stellu Artois spojovat jenom s konkrétním pokrmem (i když i to je samozřejmě vítáno), můžete ale jmenovat i situace s jídlem spojené či momenty strávené ve výjimečné společnosti.

stella artoisPokud byste říjnový belgický kurz nestihli, od listopadu nabídne Stella Artois ve spolupráci s Chefparade nové kurzy vaření založené na typických belgických receptech a párování s pivem. Během těchto kurzů na vás čeká příjemné, přátelské prostředí a menu, kterým vás provedou zkušení kuchaři Chefparade. Kurz tak i díky nim bude příjemným zážitkem, při kterém se navíc naučíte vařit slavná jídla z této netradiční evropské kuchyně.

Zapomeňte na chvilku na starosti všedních dnů a ponořte se s námi do nezapomenutelného zážitku, který vám přináší Stella Artois.

Soutěž probíhala do 30. 9. 2018 (24:00). Chcete vědět, kdo vyhrál? Více se dočtete v novém článku.

Autor: Lucie Velek

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit