0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte novou kuchařku Bleskové dezerty!

 Vyhrajte novou kuchařku Bleskové dezerty!
sdílet:
Soutěž byla ukončena. Tři z vás mají jedinečnou možnost vyhrát v soutěži naši novou kuchařku Bleskové dezerty z edice Apetit.
Oslaďte si s námi život! Pokud máte rádi sladké, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas nebo chuť, budete mít z nové kuchařky z edice Apetit opravdu radost. Jmenuje se Bleskové dezerty a obsahuje více než 100 receptů pro každou příležitost. Bude vám neocenitelným pomocníkem nejen v situacích, kdy vás překvapí nečekaná návštěva, ale i ve chvílích, kdy vás přepadne neodolatelná chuť na něco dobrého. Díky receptům vyzkoušeným a vyladěným v redakční kuchyni časopisu Apetit zvládnete vytvořit jednoduchý dezert během několika chvil. 

Děkujeme za účast v soutěži.

Výherci:

  • Martina Kurčíková
  • Leona Gajdůšková
  • Hana Míková

 

Neusmálo se na vás štěstí v soutěži?

Kuchařku můžete ihned objednat na obchod.apetitonline.cz.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit