Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech.
Jahody milujeme, protože jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je téměř nevyčerpatelný.
Chuť jahod nás vrátí do dětství i přenese do exkluzivních cukráren. Přestože dnes jsou k dostání po celý rok, nejlepší jsou uzrálé pod domácím sluncem. Jak nastane sezona, chceme si je užít naplno. Sestavili jsme proto kuchařku, v níž najdete 130 receptů a tipů, jak na ně. Poradíme, s čím si vychutnat jahody začerstva a jaká sladká jídla uvařit. Vybrali jsme nejlepší koláče, dezerty i dorty. Nezapomněli jsme ani na zavařování. Snadno vás přesvědčíme, že jahody jsou skvělé i naslano! Víme to naprosto jistě: všechny recepty jsme totiž uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.
V kuchařce Jahody najdete tyto kapitoly:
- Začerstva
- Zatepla
- Právě upečeno
- Domácí cukrárna
- Nové obzory
- Na později
- Servis