Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se tuk nepřepálil

opékání masa na pánvi
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Když se z pánve se line dráždivý namodralý kouř a cítíte štiplavý zápach, máte tu čest s přepáleným tukem. V takovém případě je nutné ho vyměnit za čerstvý, protože přepálené tuky jsou zdraví škodlivé kvůli vysokému obsahu volných radikálů.

Díky jednoduchému triku z kategorie "naše babičky dělávaly" tomu ale můžete předejít. Ještě před samotným smažením vhoďte do rozpáleného tuku 2-3 kolečka mrkve. Ta vlivem tepla uvolňuje látky, které riziko přepálení výrazně sníží.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč