Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (21x)
18. 7. 2014
Smažený kapr
Apetit
Smažený kapr
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (21x)

Snažený kapr je klasický recept, bez kterého pro mnohé z nás vůbec nejsou Vánoce. Základem úspěchu je vědět, jak naložit kapra, aby se dobře připravoval a také aby se potlačila jeho vůně. Mléčná lázeň kapra dokonale zjemní, obal k němu pak krásně přilne… a výsledek je superlahodný! Citron zabalte do gázy – zachytí jadérka.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 394.63 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 31.38 g
  • Tuky 24.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Richard Fuchs, z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005