Snažený kapr je klasický recept, bez kterého pro mnohé z nás vůbec nejsou Vánoce. Základem úspěchu je vědět, jak naložit kapra, aby se dobře připravoval a také aby se potlačila jeho vůně. Mléčná lázeň kapra dokonale zjemní, obal k němu pak krásně přilne… a výsledek je superlahodný! Citron zabalte do gázy – zachytí jadérka.
Suroviny
8
Suroviny
8
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 394.63 kcal
- Bílkoviny 11.75 g
- Sacharidy 31.38 g
- Tuky 24.63 g
Postup přípravy
Autor: Richard Fuchs, z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005