Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaření s kari kořením

kurkuma
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Koření, které tvoří základ indické kuchyně, se už dávno zabydlelo po celém světě. Pokud ho máte rádi a chcete, aby ještě více vyniklo aroma a všechny chutě směsi, zkuste náš trik.

Při přípravě pokrmu kari nejprve orestujte na malém množství tuku, stačí zhruba minuta. Plně se rozvine jeho chuť.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč