Připravte si snadný rýžový pokrm s chutí Indie! Na kari rýži použijte vařené nebo pečené maso z předchozího dne. Je to skutečně elegantní způsob, jak zpracovat zbytky kuřete zároveň z nich připravit další hlavní jídlo. Milovníci ostrého mohou do kari rýže přidat i nasekanou chilli papričku.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 766 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 96 g
- Tuky 30.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004