Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
4,2 (40x)
18. 7. 2014
Kari rýže s kuřetem
BBC Good Food
Kari rýže s kuřetem
BBC Good Food


Velmi snadné
< 15 min
4,2 (40x)

Připravte si snadný rýžový pokrm s chutí Indie! Na kari rýži použijte vařené nebo pečené maso z předchozího dne. Je to skutečně elegantní způsob, jak zpracovat zbytky kuřete zároveň z nich připravit další hlavní jídlo. Milovníci ostrého mohou do kari rýže přidat i nasekanou chilli papričku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 766 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kuře na kari

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/12

Prosinec 2004

Související články

Jak uvařit různé druhy rýže, aby byla vždy perfektní

Jak uvařit různé druhy rýže, aby byla vždy perfektní

Nemáte rýžovar a s vařením rýže pořád trochu bojujete? Přečtěte si naše rady v článku, podle kterých už bude vždy dokonalá! Byla by však škoda omezit se pouze na jeden druh a způsob její přípravy, vyzkoušejte rýži třeba divokou, červenou či basmati!