Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co s olejem z fritézy

olej
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Odpadní tuky a oleje, které vznikají při smažení ve fritéze, patří do sběrného dvora.

Odpadní tuky a oleje nedělají dobře čističkám odpadních vod, skládkám ani kompostu. Proto je odkládejte do vhodných nádob a odevzdávejte k likvidaci ve sběrných místech nebezpečných odpadů – bývají shodná se sběrnými dvory.

Slabě zamaštěnou pánev vytřete papírem a vyhoďte ho do směsného odpadu.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč