Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Rychlý chilli olej

Rychlý chilli olej

Jen dvě suroviny a pořádná dávka pálivosti je na světě.
2. 11. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Vyžaduje recept svoji dávku pikantnosti? Chilli olej si snadno a rychle připravíte doma. Do teplého, ale ne vroucího oleje vsypte sušené a nahrubo nadrcené chilli papričky. Nechte ustát. Poté přeceďte a čistý olej slijte do čisté uzavíratelné sklenice či lahvičky. Bude se vám hodit na ochucení asijských jídel, pikantních polévek, salátů či do těstovin.

Související

5 důvodů, proč si dopřát chilli

V české kuchyni nejsou tak hojně používány jako například v té thajské, přesto se ale vyplatí je do jídelníčku...

Scovilleova stupnice: měření pekelné pálivosti

Někdo to rád ostré! A co jednomu připadá lehce pikantní, jinému zažehne v ústech oheň. Vnímání chuti je individuální,...

Neobvyklé recepty s chilli, které si zamilujete

Jaký recept se vám vybaví, když se řekne chilli? Někdo si možná vzpomene na pekelně ostré chili con carne, jinému...

Přidat komentář