Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Očištění a krájení chilli

chilli papričky, cibule a česnek
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chilli papričky dodají jídlu říz. Pokud milujete jídla vyslovene ostrá, můžete použít chilli papričku včetně semínek. Jestli chcete o něco jemnější chuť, možná se vám bude hodit tip, jak chilli papričky správně očistit. 

 

Odkrojte stopku a špičku. Pak papričku podélně rozpulte, vyřízněte semínka i s žebry, na nichž jsou přichycena. Zůstanou dva přibližné trojúhelníky dužiny, které se už snadno krájejí na proužky a pak na drobné kostičky. Při práci s chilli se vám dostanou na prsty ostré látky – proto je držte dál hlavně od očí a sliznic a nakonec si velmi důkladně omyjte ruce.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč