Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak zachovat jídlo teplé

Jak zachovat jídlo teplé

Udržet jídlo teplé, zatímco připravujete další, může být pěkný oříšek.
4. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Seznamte se s několika řešeními:

  • Alobal je ideální na maso, kuře nebo jiné pečené potraviny.
  • Utěrka nebo ručník, případně i vysloužilý, vypraný bavlněný svetřík… Zespodu jimi obalte pokličku, a teplo nemá šanci uniknout. Postarají se také o zachycení páry stoupající z vařených těstovin, rýže nebo zeleniny.
  • Omáčník naplňte horkou vodou a nechte chvíli stát, osušte a použijte na teplou omáčku.
  • Talíře ohřívejte zhruba pět minut v troubě při 100 °C.
  • Horké hrnce držte hezky od stolu podložkami, prkénky či prostíráním.
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Skvělé rady. U nás dáváme jídla do polystyrenových termoboxů. Vydrží tam teplé i několik hodin. Obzvlášť, když rozvážíme obědy.
( http://www.wespa.cz/produkty/termoboxy.html )

Přidat komentář