Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří na prázdniny

lilek s fazolkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Skvěle chutnají, báječně vypadají a nikdy vás neomrzí. Máme pro vás rychlá jídla na pět způsobů. Některá zvládnete i ze zbytků ve spíži.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...