0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: rukavice na čištění zeleniny

zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Ke květnovému Apetitu jsme vám přibalili také dárek do kuchyně: rukavice na čištění zeleniny. Přečtěte si praktické rady, jak je používat.

Zelené rukavice, které najdete u květnového Apetitu, jsou vlastně škrabka na zeleninu. Důkladně očistí mladou jarní zeleninu, zbaví ji nečistot, zachovají však slupku, a tím i spoustu vitaminů a živin.

Jak je použít? Nasaďte si rukavice a zeleninu jimi promněte v ruce, nejlépe v misce nebo pod tekoucí vodou. Rázem bude čistá a bez hlíny.

Díky rukavicím můžete do kuchyně pozvat i děti – pomůžou vám s čištěním zeleniny a vy se nemusíte bát, že přijdou o prsty.

Se zelenými rukavicemi Apetit snadno oškrábete nové brambory, mrkev i petržel. Po použití rukavice důkladně properte v horké vodě a nechte uschnout.

Praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny – najdete v květnovém Apetitu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit