Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: rukavice na čištění zeleniny

zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Ke květnovému Apetitu jsme vám přibalili také dárek do kuchyně: rukavice na čištění zeleniny. Přečtěte si praktické rady, jak je používat.

Zelené rukavice, které najdete u květnového Apetitu, jsou vlastně škrabka na zeleninu. Důkladně očistí mladou jarní zeleninu, zbaví ji nečistot, zachovají však slupku, a tím i spoustu vitaminů a živin.

Jak je použít? Nasaďte si rukavice a zeleninu jimi promněte v ruce, nejlépe v misce nebo pod tekoucí vodou. Rázem bude čistá a bez hlíny.

Díky rukavicím můžete do kuchyně pozvat i děti – pomůžou vám s čištěním zeleniny a vy se nemusíte bát, že přijdou o prsty.

Se zelenými rukavicemi Apetit snadno oškrábete nové brambory, mrkev i petržel. Po použití rukavice důkladně properte v horké vodě a nechte uschnout.

Praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny – najdete v květnovém Apetitu.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín