Ke květnovému Apetitu jsme vám přibalili také dárek do kuchyně: rukavice na čištění zeleniny. Přečtěte si praktické rady, jak je používat.
Zelené rukavice, které najdete u květnového Apetitu, jsou vlastně škrabka na zeleninu. Důkladně očistí mladou jarní zeleninu, zbaví ji nečistot, zachovají však slupku, a tím i spoustu vitaminů a živin.
Jak je použít? Nasaďte si rukavice a zeleninu jimi promněte v ruce, nejlépe v misce nebo pod tekoucí vodou. Rázem bude čistá a bez hlíny.
Díky rukavicím můžete do kuchyně pozvat i děti – pomůžou vám s čištěním zeleniny a vy se nemusíte bát, že přijdou o prsty.
Se zelenými rukavicemi Apetit snadno oškrábete nové brambory, mrkev i petržel. Po použití rukavice důkladně properte v horké vodě a nechte uschnout.
Praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny – najdete v květnovém Apetitu.