0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: rukavice na čištění zeleniny

zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Ke květnovému Apetitu jsme vám přibalili také dárek do kuchyně: rukavice na čištění zeleniny. Přečtěte si praktické rady, jak je používat.

Zelené rukavice, které najdete u květnového Apetitu, jsou vlastně škrabka na zeleninu. Důkladně očistí mladou jarní zeleninu, zbaví ji nečistot, zachovají však slupku, a tím i spoustu vitaminů a živin.

Jak je použít? Nasaďte si rukavice a zeleninu jimi promněte v ruce, nejlépe v misce nebo pod tekoucí vodou. Rázem bude čistá a bez hlíny.

Díky rukavicím můžete do kuchyně pozvat i děti – pomůžou vám s čištěním zeleniny a vy se nemusíte bát, že přijdou o prsty.

Se zelenými rukavicemi Apetit snadno oškrábete nové brambory, mrkev i petržel. Po použití rukavice důkladně properte v horké vodě a nechte uschnout.

Praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny – najdete v květnovém Apetitu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč